| Yazar |
Mesaj |
| < Misafir Defteri ~ hastaneye yatış!! |
|
Tarih:
Pts Ağu 24, 2009 6:30 pm
|
|
|
|
|
| herkese selam..daha önce bu sitede arkadaşım için yazılar yazmıştım..bu site aracılığıyla AS yi öğrenmiş çok faydalanmıştık halada faydalanıyoruz..son yazımı bir sene öncesinde yazmıştım o da total kalça protezi ameliyatının iyi geçmesinden dolayı sevincimizi paylaşmıştım..ara sıra yine siteye girip forumu okuyorum ve bugün yine yazmak zorundayım..arkadaşım başarılı iki tane ameliyat geçirdi kalçadaki sorunu büyük ölçüde bitti..geçen hafta hastaneye kontrole gitmişti ve bugün AS nin omurgaya sıçradığını öğrendik:S...Dr. hastaneye yatış demiş..bu ne anlama geliyor, hastanede ne gibi bi tedavi uygulanır ve nasıl bi faydası olur?..bildiklerinizi paylaşacağınızı biliyorum..şimdiden tşk. ederim.. |
|
|
|
|
|
 |
|
Tarih:
Sal Ağu 25, 2009 12:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Tarih:
Sal Ağu 25, 2009 8:46 am
|
|
|
|
|
squiRe öncelikle arkadaşına geçmiş olsun diyorum....
as nin omurgaya sıçraması zaten beklenen birşeydir. bütün asliler bel ve boyun ağırıları çeker ilerleyen dönemlerde....
doktorun hastaneye yatırmasının sebebi düzenli ilaç kontrolü.....
korkacak birşey yok. verilen ilaçların yan etkilerini gözlemleyerek sorun oluşmasını engellemek istemiştir.
canınızı sıkmayın....... |
_________________ Sağlıkla Kalın...
Murat HASAR
Tel : 0506 308 36 30
E-Mail: murat_hasar@hotmail.com |
|
|
|
|
 |
|
Tarih:
Çrş Ağu 26, 2009 4:44 pm
|
|
|
|
|
| tşk ederim muhasar..moralimiz çok bozuldu ama inşallah dediğin gibi korkacak bişi yoktur..omurgaya sıçramasının beklenen olduğunu biliyoduk ama böle erken beklemiyoduk sanırım..Allah hepinize şifa versin.. |
|
|
|
|
|
 |
|